5 höjdpunkter sedan sist

Ursäkta mig. Jag är lite gravidtrött på kvällarna och får inte ur mig så mycket bloggande som jag vill. Det här har hänt sedan sist.

1. Jag har fyllt den otroligt färglösa åldern 41. Jag firade med mannen i mitt liv och mina stora barn och blev ännu mer övertygad om att ett nytt barn är så rätt. Barnen är den största glädjen. Tänk att få ha så fantastiska människor i sitt liv.

ciaociao

2. I början av veckan så kunde jag inte stå emot längre. Jag övermannades av klassiska oroskänslor och undrade och grubblade – rör sig Myran där inne i magen eller är det inte ovanligt stilla? Ett samtal med barnmorskan och genast blev det full rulle igen.

3. Jag har drabbats av foglossning. Vädigt lindrig sådan men smärtan i ryggen dök upp en natt som straff för att jag sa till min kollega att ”neeej, jag känner ingenting!! Jag tror inte att jag får så mycket besvär”.

4. Barnvagn är beställd. Det blev en dyr Bugaboo, röd med bilbarnstol som lätt går att klicka på chassit. Vi beställde från en holländsk sajt och för leverans hem med DHL. Otroligt bra service och flera tusenlappar billigare.

IMG_93055. Jag har gjort lite konstgjord andning på mitt yttre som känns lite smådeppigt. Jag har klippt mig, köpt några  nya plagg och ett hyfsat giftfritt nagellack i härlig rosa färg. Det piggade upp en smula.

Etiketter: