kroatienny

AVSLUTAD. Häng med Land på fartfylld Danslandsresa till Kroatien!

TV-stjärnan och danskungen Rune ”Elvis” Lundin älskar att dansa, gärna utomlands. Han har åkt på hundra dansresor till Kanarieöarna. Nu hänger han med på Danslandsresan till Kroatien i maj. Häng med och dansa du också!

Danskungen Rune ”Elvis” Lundin hade åkt på dansresor till Gran Canarias Playa del Sol hundra gånger när TV3 erbjöd honom att vara med i en dokusåpa. Rune bjöd in TV-teamet till sin lägenhet där han strök alla de fina skjortorna, lät dem lyssna när han som den svenske Elvis sjöng på den irländska puben och tog med dem när han svängde sina lurviga på dansgolvet. Han blev hela Sveriges danskung.

Nu, under två veckor i maj, hänger Rune med Landläsarna till natursköna Rijeka i Kroatien för att dansa, umgås och dela med sig av sina bästa tips.
Du behöver inte ha några förkunskaper i dans. Ett glatt humör och en välstruken skjorta räcker – resten löser vi tillsammans, hälsar Rune!

En av kvällarna har Rune bokat in ett besök på en inhemsk restaurang med hemlagad mat. Hela restaurang­familjen är med och ser till att vi får en trevlig middag med musik. Under resan bor vi och äter på fyrstjärniga hotell Marina.

UNDERBART VID HAVET. Hotell Marina i Rijeka ligger otroligt vackert vid Adriatiska havet. Här får du bo flott, äta gott och njuta av kulturen.

UNDERBART VID HAVET. Hotell Marina i Rijeka ligger otroligt vackert vid Adriatiska havet. Här får du bo flott, äta gott och njuta av kulturen.

Allt detta ingår:

  • Flyg Kristianstad–Rijeka. Möjlighet till anslutningsresa till flygplatsen finns att boka till
  • Transfer
  • Boende, 7 nätter på Memisens fyrstjärniga familjehotell Marina
  • 7 frukostar
  • 7 middagar
  • Kroatisk utflykt med middag

BOKNING OCH INFORMATION
Gå in på www.scandjet.se eller ring 0771-80 50 00.

PRIS
8–15 maj: 8 200 kronor
Priset inkluderar halvpension per person. Tillägg för enkelrum: 1 050 kronor.

Hotellrummen på Hotell Marina.

Hotellrummen på Hotell Marina.

Hotell Marina utifrån sett.

Hotell Marinas trädgård.

 

resor12

AVSLUTAD! Upplev de vackra svenskbygderna i vårt grannland Estland

Ta färjan till Estlands svenskbygder och fira Sankt Olofsdagen på Ormsö. Här kan du uppleva både nuet och historien. Det blir också en dag i Tallinn. Kulturhistorikern och Baltikumkännaren Ola Olsson är med på resan.

STORSLAGET. Fyra utflykter ingår, däribland Nunnornas dal och Botaniska trädgården, med fantastiska vyer. Vi åker över mäktiga berg och genom grönskande dalgångar.

Följ med Land på en fantastisk resa till natursköna Madeira

Förutom det behagliga klimatet bjuder ön Madeira på en magisk natur. Här bor du förstklassigt och får en fantastisk upplevelse med god mat, härliga utflykter och många sevärdheter.

VACKRA VYER. Den stora öturen tar dig till Sao Miguels östra del, även kallad Edens lustgård. Här reser du genom ett böljande landskap med grönskande kullar, vackra utsiktsplatser och stor blomsterprakt.

Njut av exotiska Azorerna – en Landresa du inte får missa!

Ögruppen Azorerna består av nio vulkanöar mitt i Atlanten. Det är så nära paradiset man kan komma, sägs det. Lands härliga läsarresa bjuder på god mat, natursköna utflykter och boende på ett förstklassigt hotell.

SPÄNNANDE SHANGHAI. Den ultramoderna stadsdelen Pudong har en av världens häftigaste skylines. Vi tar hissen upp i det spektakulära Shanghai World Financial Center och blickar ut över glänsande skyskrapor.

Första resan fullbokad! Följ med Land på oförglömlig resa till Shanghai & Peking

Förra årets Kinaresa med Land blev en fullkomlig succé. Nu lyfter planet igen mot nya äventyr i Peking och Shanghai. Det blir en oförglömlig resa med många intryck.

Hollanddrag2

AVSLUTAD. Succé för Lands unika Hollandsresa – nu fyller vi en buss till!

Våren i Holland bjuder på färgsprakande blomsterprakt, ljuva dofter, klassiska väderkvarnar och vackra kanaler. Förverkliga drömmen och följ med på Lands specialkomponerade 7-dagarsresa där alla utflykter ingår. Boka redan i dag!