Det krävs mod att gravidblogga

Är man gravidbloggare så är man. Då ska man ju posta magbilder i ett jämnt flöde och visa hur fint magen växer. Eller?? Alla vill inte dela med sig av allt på nätet och jag har kommit fram till att även jag (hör och häpna) har en gräns. Kruxet är ju att jag inte är 25 och vaknar och ser hur snygg ut som helst. Jag behöver ju typ en timmes piff innan jag kan visa mig bland folk utan att skrämmas.

Jag har i alla fall bestämt mig för att lägga ut en endaste unikt osminkat porträtt på mig och Myran och dela den på Landets största veckotidnings sajt! Jag har fått höra att jag var modig när jag genonförde triathlontävlingen Ironman i somras med det är inget jämfört med att lägga ut den här bilden …

Myran-v-24

… tagen strax efter uppstigning i morse. Vecka 24+1. Bilden är den första och sista i halvnaket format som kommer att synas här.

I går var vi hela lilla familjen, jag, Roger och Myran på rutinkontroll på MVC. Trots att jag känt mig mer död än levande under veckan och slarvat en del med järntabletterna så var järnvärde, socker och blodtryck perfekt. Myrans hjärtljud hördes tydligt och hon sparkade tillbaka på dopplern när den jagade henne runt i olika lägen i magen.

Jag blir helt fylld av lycka. Hon är med oss vår Myra. Det börjar kännas tydligt nu.

Fredagkvällen spenderade vi inledningsvis med att titta på Emmaljunga barnvagnar. Äntligen en vagn som ser ut som en vagn enligt mig. Jag ställde ohämmat frågor om alla finesser och tycker ärligt talat att produktutvecklingen de senaste 15 åren är over the top.

Enkel fotbroms, inbyggt insektsnät och ventilation både i botten och sufletten verkar vettigt men mugghållare???? Varför?

Jag kan tänka mig en Emmaljunga Edge med chassi med lufthjul. Det här utförandet kostar drygt 10 000 kr. Mina andra barn fick vagnar för 1 500 kr max!

edge

Kvällen avslutades med en middag med massor av prat med goda vänner som också har barn i 20-årsåldern och som älskar träning!

Perfekt balans.

Etiketter: