En extra graviditetsvecka och lyckostrategier.

Jag tänkte fel. Jag trodde beräknad födsel var i början av vecka 40, men det är ju tydligen först i början av vecka 41. Hahaha. När jag insåg att det var en vecka extra kvar till bebben kommer blev jag helt knäckt, det känns som jag ska vara gravid i 200 år innan vi får träffa kompisen.

Men jag tänker att det får vara slut på självömkan ett litet tag. Både jag och Stephen har lagt in en högintensiv på att skämma bort mig :) Och jag försöker tycka att jag förtjänar det istället för att ha dåligt samvete över allt jag borde göra istället. Sen sist har jag:

- Sovit ut, inte det lättaste men jag har iaf inte ställt klockan på morgonen.
- Bara ätit frukost i sängen
- Köpt ett par nya, gröna och sköna gravidbyxor
- Gått på gravidyoga
- Fått pedikyr
- Ätit massa fruktsallad, kladdig chokladkaka och annat gott.
- Tagit mig tid för lunchpromenader
- Försökt att inte jobba på kvällarna, trots att det är så mycket nu.
- Läst bra böcker

Nu saknas bara:
- Mer umgänge med vänner
- Massage

IMG_5661

IMG_5665

Jag har tusen grejer att fixa känns det som men det får komma i andra hand, jag försöker ta lite kontroll över min egen lycka istället. Ska försöka andas och tänka positiva tankar så att kompisen får lite härlig energi istället för en mamma som bara är besviken på sig själv.

Mycket gravidsnack helt plötsligt här på bloggen, men allting har liksom intensifierats och det kanske blir såhär ett tag framöver. Hoppas det är okej :)

 

Etiketter: