Gravid och flyttar igen

Flytt i månad 9 år inte att rekommendera. Ändå är detta tredje gången jag gör det …

Jag har inte burit tungt men en dag bland kartonger och plock utan någon riktigt bekväm sittplats att vila i under flera timmar det var riktigt tungt.

I lördags gick flyttlasten från Värmdö till Täby. Det gick smidigt. Två lastbilar har jag kört till återvinningsstationen och en del har jag lyckats sälja. Men ändå så är det häpnadsväckande mycket prylar och grejer en människa kan samla på sig. Och två lastbilar gick till ett litet hus där alla skåp redan var fulla … Ni fattar.

Men vi är ett effektivt gäng i den här familjen. Roger, min son, min dotter och så jag har lyckats skapa lite trivsel och stuvat undan det värsta stöket men mina kläder har jag inte koll på … och någon förlossningsväska har jag inte fått ihop.

I går lyckades jag bara packa upp en ynka kartong. I dag har jag lyckats besöka MVC för blodprov, sova och laga middag. Nu är jag verkligen supertrött, känner mig tung och så less på att vakna på nätterna varje gång jag ska vända mig … typ var 15:e minut, av mördande halsbränna, av nästäppa och av att jag snarkar som en galning … Komiskt och jobbigt. Dessutom måste jag upp kl 06:00 för att hjälpa dottern som har dryga en timmes resväg till skolan den här veckan.

Tyra heter den här lilla guldklimpen och jag är hennes faster!

Tyra heter den här lilla guldklimpen och jag är hennes faster!

I går fyllde min lillebror år och jag fick tillfälle att bebis-övningsköra en smula. Tyra är 4 veckor gammal och jag är en grymt stolt faster. Kändes magiskt att få hålla en liten i famnen …. Snart!!!!

Etiketter: