Gravid och trött!

IMG_5646

Det blev hallonpaj istället för blåbär, med liiite vaniljvisp hehe.

Jag har känt mig helt trött och tung hela helgen, och är fortfarande sömnig. Men helgen bjöd på bebis och hundgos, tapeten är uppe och trädgården är förberedd för sådd. Ingen vagn än dock, hehe.

Jag tycker det är himla klurigt att vara gravid alltså. Konstant illamående, konstigt humör, andra krämpor och nu även den här tröttheten. Det är så svårt att acceptera att jag inte kan prestera som vanligt. Och jag kämpar emot istället för att bara njuta av att ta det lite lugnare. Det är säkert jättebra för mig att inte kunna jobba och köra på som vanligt men det är tungt för psyket med omställningen.

Det är svårt att inte jämföra sig med alla hurtiga typer som springer maraton och jobbar på som vanligt genom hela graviditeten, men jag måste bara inse att det inte är jag, haha.

Jag kan inte riktigt fatta att min kropp gör en bebis just nu och därför blir det liksom svårt att koppla varför jag är så seg, i både huvud och kropp. Alltså jag är ju överlycklig över kompisen och jag längtar så obeskrivligt mycket. Jag önskar bara att jag var lite bättre på att vara gravid hehe.

Efter lansering och annat så ska jag dra ner på tempot lite, försöka vila mer och bara träna på att vara nöjd med att göra mindre. Man är inte sina prestationer, det fattar jag ju. Men jag vill ändå göra mitt bästa och jag saknar energin, drivet och lusten just nu.

Eller så har jag bara en trött gnälldag :) Snart är det ju ändå lanseringsdags, pepp på det!

 

Etiketter: