Konsten att våga satsa

Med en skilsmässa i ryggen och kanske en del annat bagage så krävs det beslutsamhet och mod att våga satsa allt på det där enda kortet och ta risken att få hjärtat krossat – och samtidigt behålla sitt eget jag. (en livsnödvändighet för ett lyckligt förhållande).

Och på den punkten är jag och Roger överens och vi tänker lika – all in, utan tvekan och det känns så bra!!!  Man ställer sig på den där startlinjen och så kör man!!

Det slog mig plötsligt hårt hur fantastiskt livet är mot mig – just nu. Jag väntar ett barn med en fantastiskt man, min allra bästa vän och vi bygger en framtid tillsammans. Och det är ganska mycket att göra. Vi tar hand om våra barn, lyssnar, pratar och förbereder dem på alla förändringar som vi står inför i juni när vi alla flyttar ihop på riktigt och vi får en ny familjemedlem. Tänk att våra barn gör det för oss, får vår skull, för att vi har fått för oss att vi vill vara tillsammans. Det är kärlek det!!

Vi planerar, skriver inköpslistor och att-göra-listor (Rogers favorit) och vi planerat in dagar för fix, sortera, sälja, slänga, köpa nytt och förbereda.

Myran har fått en egen inköpslista och det är fortfarande en del kvar. Vagn och två outfits är det enda som vi lyckats få till – än så länge.

Och mellan varven tar vi en tur till byggplatsen där det byggs för fullt just för vår framtids skull. Vårt framtida hus har fått en stadig grund att stå på. Den ser kanske inte så mycket ut för världen men det är där vår lilla Myra ska växa upp … hur stor är inte den tanken?!

Här, på platta nummer två, ska vårt hus stå!

Här, på platta nummer två, ska vårt hus stå!

Här kan du se en film om området där vi ska bo. Här kan man simma i sjön, springa i backen och i skogarna, cykla på landsvägarna, spela golf, åka skridskor på vintern och till och med åka skidor!

 

Imorgon går jag in i v 28!!

Imorgon går jag in i v 28!!

I går frossade jag och Olivia i våfflor med grädde och bär.

I går frossade jag och Olivia i våfflor med grädde och bär.

Etiketter: Hitta kärleken