resor12

AVSLUTAD! Upplev de vackra svenskbygderna i vårt grannland Estland

Ta färjan till Estlands svenskbygder och fira Sankt Olofsdagen på Ormsö. Här kan du uppleva både nuet och historien. Det blir också en dag i Tallinn. Kulturhistorikern och Baltikumkännaren Ola Olsson är med på resan.

VACKRA VYER. Den stora öturen tar dig till Sao Miguels östra del, även kallad Edens lustgård. Här reser du genom ett böljande landskap med grönskande kullar, vackra utsiktsplatser och stor blomsterprakt.

Njut av exotiska Azorerna – en Landresa du inte får missa!

Ögruppen Azorerna består av nio vulkanöar mitt i Atlanten. Det är så nära paradiset man kan komma, sägs det. Lands härliga läsarresa bjuder på god mat, natursköna utflykter och boende på ett förstklassigt hotell.

kroatienny

AVSLUTAD. Häng med Land på fartfylld Danslandsresa till Kroatien!

TV-stjärnan och danskungen Rune ”Elvis” Lundin älskar att dansa, gärna utomlands. Han har åkt på hundra dansresor till Kanarieöarna. Nu hänger han med på Danslandsresan till Kroatien i maj. Häng med och dansa du också!

muren_utvald

Alfrida och Ulrica åkte på drömresa med Land till Kina

Lands resor till Kina sålde slut direkt. Två av de lyckliga som fick plats är Alfrida och Ulrica Rudén. Spana in i deras fotoalbum!

bahia2

AVSLUTAD. Res med Land till härliga Teneriffa på sportlovet!

Bada, sola och umgås med familjen. Boka en Landresa till Kanarieön Teneriffa, du också. Välj mellan två härliga hotell väl anpassade till barnfamiljen.