Magen i månad 7!

IMG_5474

Månad 7 eller 8 är det nu, beroende på hur man räknar.

Det syns fortfarande knappt att jag är gravid när jag är påklädd, det är ju lite trist men magen följer sin kurva och barnmorskan säger att det är ”liten” för att jag är lång. Bebben har mycket plats att bre ut sig på på längden istället för utåt :)

Jag posar med ordentlig svank för att få fram magen på bilderna haha.

Förut var jag orolig att bebisen inte växte ordentligt, speciellt eftersom folk blir typ helt chockade när jag säger att jag är gravid. Det har känts lite läskigt men jag tror bara att alla är olika och jag går ju stadigt upp i vikt även fast det fortfarande är lite kämpigt med maten till och från.

Allt verkar iaf vara bra där inne och kompisen rör på sig för fullt, speciellt på nätterna hehe! Jag känner mig faktiskt riktigt gravid nu och det är helt pirrigt allting <3

 

Etiketter: