Magen i månad 8 och en graviduppdatering.

Eller ja, det är väl typ månad 9 nu egentligen..

IMG_7997

IMG_7976

Även fast varenda människa jag träffar fortfarande påpekar att magen är så liten så tycker jag att den är riktigt stor nu. Vi var just hos MVC och den följer kurvan precis som den ska och jag är så glad att det iaf syns att jag är gravid nu.

Just idag är jag riktigt trött och sliten efter några fullsmockade dagar men annars mår jag ganska bra faktiskt, de senaste veckorna har varit de bästa i hela graviditeten.

Även om jag fortfarande mår illa så är det hanterbart och påverkar inte min vardag så mycket. Plus att alla andra krämpor och sömnbristen känns ”lätt som en plätt” efter hur det var med illamåendet tidigare hehe.

Jag njuter verkligen av att kunna använda min kropp igen, gå på promenader, träffa vänner, hitta på aktiviteter och äta massa mat.

Kompisen känns så aktiv och närvarande nu och det är helt magiskt, även fast det inte alltid är supertrevligt med sparkar under tex. revbenen haha. Det känns som vi redan är tre i familjen och vi bara längtar efter att få träffas på riktigt nu.

Ibland är det som att tiden står still och ibland känns det istället som att den rusar fram. Jag och Stephen försöker förbereda oss så gott det går inför förlossningen, det är ju trots allt inte så lång tid kvar nu..

Jag tror jag ska trappa ner i arbetstid ordentligt snart så att jag hinner förbereda lite praktiskt som tex kompisens rum. Idag är det fullsmockat av kartonger och kassar hehe, inte så välkomnande kanske. Men välkommen är hen <3

 

 

Etiketter: