VACKRA VYER. Den stora öturen tar dig till Sao Miguels östra del, även kallad Edens lustgård. Här reser du genom ett böljande landskap med grönskande kullar, vackra utsiktsplatser och stor blomsterprakt.

VACKRA VYER. Den stora öturen tar dig till Sao Miguels östra del, även kallad Edens lustgård. Här reser du genom ett böljande landskap med grönskande kullar, vackra utsiktsplatser och stor blomsterprakt.

Njut av exotiska Azorerna – en Landresa du inte får missa!

Ögruppen Azorerna består av nio vulkanöar mitt i Atlanten. Det är så nära paradiset man kan komma, sägs det. Lands härliga läsarresa bjuder på god mat, natursköna utflykter och boende på ett förstklassigt hotell.

PRIS. Från 11 345 kronor. Enkelrumstillägg 1 500 kronor.

Allt detta ingår:

✔ Flygresa Arlanda – Azorerna t/r.
✔ Mat på flyget.
✔ Transfer till/hotellet.
✔ Boende på 4-stjärniga Hotel Sao Miguel Park med balkong.
✔ Välkomstkorg på hotellet med frukt och vin vid ankomst.
✔ Frukost 7 dagar och middag 4 kvällar inkl. dryck (vin/öl/alkoholfritt).
✔ Utflykt: Guidad stadspromenad i Ponta Delgada och Smaka på Azorerna – spännande smakprov från Azorernas gastronomiska värld (halvdag).
✔ Utflykt: Stora öturen på São Miguel inkl. lunch (heldag inkl. dryck (vin/öl/alkoholfritt).
✔ Utflykt: Furnasdalen med de varma källorna inkl. lunch och dryck (heldag inkl. dryck (vin/öl/alkoholfritt).
✔ Utflykt: Fonduemiddag inklusive dryck (vin/öl/alkoholfritt). och hästshow på den azorianska gården Pico da Cruz (kvällsarrangemang).
* Representant från LAND/Resecity följer med på resan.

UPPTÄCK AZORERNA. Upplevelser för alla sinnen utlovas på denna resa.

UPPTÄCK AZORERNA. Upplevelser för alla sinnen utlovas på denna resa.

Fullständigt program:

Dag 1

Ankomst till São Miguel. Transfer till Hotel Sao Miguel Park i Ponta Delgada
Välkomstmöte och presentation av veckan som väntar.

Dag 2

Guidad stadspromenad i Ponta Delgada på förmiddagen åtföljt av några spännande smakprov från ögruppens lokalproducerade livsmedelsprodukter.

Dag 3

Dagen startar med utsiktsstopp vid en av öns vackraste platser, Eldsjön – Lagoa do Fogo. Här ges möjlighet för bad i det varma vattenfallet Caldeira Velha. Lunchen serveras i Ribeira Grande. Sedan går färden västerut med vackra vyer mot utsiktsplatsen Vista do Rei och i den charmiga byn Sete Cidades. En mycket innehållsrik tur med fantastisk natur och flera stopp längs vägen! Heldag inkl frukost.

NÄRODLAT. Öarnas isolerade läge gör att mycket av maten är lokalproducerad.

NÄRODLAT. Öarnas isolerade läge gör att mycket av maten är lokalproducerad.

Dag 4

Dagen till fritt förfogande.
Utflyktstips: Val- och delfinsafari.

Dag 5

Denna dag viker vi åt den stora öturen på São Miguel då vi njuter av det dramatiska landskapet på den östra delen av ön. Nordeste brukar kallas för den tionde azoriska ön p g a sitt isolerade läge. Det är också den äldsta delen av ön med storslagen natur och rik växtlighet. Heldag inkl frukost.

Dag 6

Under denna heldag besöker vi vulkankratern Furnas ett Island fast med tropisk grönska och varma källor. Vi besöker även den botaniska trädgården Terra Nostra och badar i ”Ungdomens källa”. Heldag inkl frukost.

DRAMATIK. Bad i varma källor och dramatiska landskap får vi njuta av.

DRAMATIK. Bad i varma källor och dramatiska landskap får vi njuta av.

Dag 7

Fonduemiddag och hästshow på den azoriska lantgården Pico da Cruz.

Dag 8

Transfer till flygplatsen för hemresa.

Dagsprogrammet är preliminärt och dagarna för olika arrangemang kan komma att ändras. Slutgiltigt program erhåller du vid ankomst till resmålet. 

Bokning och information

Boka din biljett hos Resecity på telefon 0491-840 00 eller mejla till oskarshamn@resecity.se. Detta är ett samarbete mellan Land och Resecity. Antalet platser är begränsat.

resor12

AVSLUTAD! Upplev de vackra svenskbygderna i vårt grannland Estland

Ta färjan till Estlands svenskbygder och fira Sankt Olofsdagen på Ormsö. Här kan du uppleva både nuet och historien. Det blir också en dag i Tallinn. Kulturhistorikern och Baltikumkännaren Ola Olsson är med på resan.

STORSLAGET. Fyra utflykter ingår, däribland Nunnornas dal och Botaniska trädgården, med fantastiska vyer. Vi åker över mäktiga berg och genom grönskande dalgångar.

Följ med Land på en fantastisk resa till natursköna Madeira

Förutom det behagliga klimatet bjuder ön Madeira på en magisk natur. Här bor du förstklassigt och får en fantastisk upplevelse med god mat, härliga utflykter och många sevärdheter.

SPÄNNANDE SHANGHAI. Den ultramoderna stadsdelen Pudong har en av världens häftigaste skylines. Vi tar hissen upp i det spektakulära Shanghai World Financial Center och blickar ut över glänsande skyskrapor.

Första resan fullbokad! Följ med Land på oförglömlig resa till Shanghai & Peking

Förra årets Kinaresa med Land blev en fullkomlig succé. Nu lyfter planet igen mot nya äventyr i Peking och Shanghai. Det blir en oförglömlig resa med många intryck.

kroatienny

AVSLUTAD. Häng med Land på fartfylld Danslandsresa till Kroatien!

TV-stjärnan och danskungen Rune ”Elvis” Lundin älskar att dansa, gärna utomlands. Han har åkt på hundra dansresor till Kanarieöarna. Nu hänger han med på Danslandsresan till Kroatien i maj. Häng med och dansa du också!

Hollanddrag2

AVSLUTAD. Succé för Lands unika Hollandsresa – nu fyller vi en buss till!

Våren i Holland bjuder på färgsprakande blomsterprakt, ljuva dofter, klassiska väderkvarnar och vackra kanaler. Förverkliga drömmen och följ med på Lands specialkomponerade 7-dagarsresa där alla utflykter ingår. Boka redan i dag!