Quesadillas med fetaost och spenat

IMG_2541
Enkel vegetarisk snabbmat när tiden är knapp.

Sådan här mat älskar jag, lättlagat, snabbt, vegetariskt och gott. Visserligen har jag kokat tomatsåsen/tacosåsen själv men den går att göra dagen innan eller den dagen man har tid. Eller så köper man färdig tacosås på burk.

Quesadillas

4 portioner

8 st små tortillabröd
300 g fetaost
färsk spenat
10 körsbärstomater
2 dl riven pecorino (fårost)
svartpeppar
olivolja

 

IMG_2515Gör så här. 1. Fördela spenat, fetaost och skivade tomater på tortillabröden. Krydda med nymalen svartpeppar.

IMG_25192. Vik ihop brödet och stek i lite olivolja 1 minut på varje sida.

IMG_25453. Lägg quesadillan på tallrik, strö lite ost över dem och servera med  tacosås/tomatsås , gräddfil eller turkisk yoghurt som tillbehör.

Quesadillas går att variera i oändlighet bara den innehåller någon form av ost för annars är det ingen quesadilla!

IMG_2530