bahia2

AVSLUTAD. Res med Land till härliga Teneriffa på sportlovet!

Bada, sola och umgås med familjen. Boka en Landresa till Kanarieön Teneriffa, du också. Välj mellan två härliga hotell väl anpassade till barnfamiljen.

Du får 1 500 kronor i rabatt per bokning – flyg till värmen på sköna Teneriffa

bahia5

BOENDE: Hotellen du kan välja mellan är Sunwing Fañabé Beach och Family Garden Bahia Principe Tenerife. Båda hotellen är mycket omtyckta bland både små och stora gäster.

PRISEXEMPEL: Lands läsare får 1 500 kronor i rabatt per bokning! Exempel: Sunwing Fañabé Beach, avresa den 10 februari från Malmö, en vecka del i enrumslägenhet  med balkong, ordinarie pris från 7 400 kronor
– 5 900 kronor med rabatt. Priset gäller endast nybokningar och kan inte kombineras med övriga rabatter. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning och höjda priser.

AVRESA: Avresa på tisdagar under sportlovsveckorna 10, 17 respektive 24 februari 2015.
AVRESEORT. Du kan välja att flyga från Malmö, Göteborg, Arlanda, Örebro, Växjö eller Köpenhamn.

BOKNING OCH INFORMATION: Din resa bokar du hos Resecity Söderhamn, telefon 0270-102 75. Du kan även mejla info@resecity.se. Resan är ett samarbete mellan tidningen Land och Resecity.
BOKA SNABBT! Detta erbjudande gäller 6–22 november.

fanabe9

Teneriffa, Kanarieöarna

Med sina skiftande landskap, från sydsidans och Teides karga lavalandskap till Orotavadalens prunkande grönska i norr, har Teneriffa något för alla smaker.
Är det framförallt sol och bad man önskar så bjuder sydsidan på långa sandstränder medan man på den norra delen av ön hittar flera charmiga städer, som Santa Cruz och Puerto de la Cruz. Där bjuds på äkta kanarisk atmosfär och charm samt bra shopping, för den som önskar.
Utflyktsmöjligheterna är många och ett besök på Spaniens högsta berg, Teide, är ett måste.
Läs mer på Ving!

resor12

AVSLUTAD! Upplev de vackra svenskbygderna i vårt grannland Estland

Ta färjan till Estlands svenskbygder och fira Sankt Olofsdagen på Ormsö. Här kan du uppleva både nuet och historien. Det blir också en dag i Tallinn. Kulturhistorikern och Baltikumkännaren Ola Olsson är med på resan.

STORSLAGET. Fyra utflykter ingår, däribland Nunnornas dal och Botaniska trädgården, med fantastiska vyer. Vi åker över mäktiga berg och genom grönskande dalgångar.

Följ med Land på en fantastisk resa till natursköna Madeira

Förutom det behagliga klimatet bjuder ön Madeira på en magisk natur. Här bor du förstklassigt och får en fantastisk upplevelse med god mat, härliga utflykter och många sevärdheter.

VACKRA VYER. Den stora öturen tar dig till Sao Miguels östra del, även kallad Edens lustgård. Här reser du genom ett böljande landskap med grönskande kullar, vackra utsiktsplatser och stor blomsterprakt.

Njut av exotiska Azorerna – en Landresa du inte får missa!

Ögruppen Azorerna består av nio vulkanöar mitt i Atlanten. Det är så nära paradiset man kan komma, sägs det. Lands härliga läsarresa bjuder på god mat, natursköna utflykter och boende på ett förstklassigt hotell.

SPÄNNANDE SHANGHAI. Den ultramoderna stadsdelen Pudong har en av världens häftigaste skylines. Vi tar hissen upp i det spektakulära Shanghai World Financial Center och blickar ut över glänsande skyskrapor.

Första resan fullbokad! Följ med Land på oförglömlig resa till Shanghai & Peking

Förra årets Kinaresa med Land blev en fullkomlig succé. Nu lyfter planet igen mot nya äventyr i Peking och Shanghai. Det blir en oförglömlig resa med många intryck.

kroatienny

AVSLUTAD. Häng med Land på fartfylld Danslandsresa till Kroatien!

TV-stjärnan och danskungen Rune ”Elvis” Lundin älskar att dansa, gärna utomlands. Han har åkt på hundra dansresor till Kanarieöarna. Nu hänger han med på Danslandsresan till Kroatien i maj. Häng med och dansa du också!