MB-32172

TÄVLINGEN AVSLUTAD. Tävla om 50 biljetter till showen Ladykillers

Suzanne Reuter, Johan Rheborg, Leif Andrée och Jonas Karlsson. Det är en känd ensamble som medverkar i den roliga föreställningen Ladykillers. 25 vinnare får två biljetter var.

Med en stjärnspäckad ensemble, snabba repliker och humorfyllt manus borgar det för tätt mellan skratten i denna mördande roliga föreställning. En prisbelönt komedi med premiär i höst på Oscarsteatern. Biljetter till denna kan du tävla om i Land. 25 vinnare får två biljetter var, gäller för antingen den 12 eller den 15 september.


Handlingen
I ett fallfärdigt hus i utkanten av London bor en förvirrad tant, Mrs Wilberforce (Suzanne Reuter). Ett brokigt gäng mindre lyckade banditer hyr in sig i hennes gästrum. De uppger sig för att vara en respekterad stråkkvartett, men i själva verket har de en avancerad bankkupp i görningen. I spetsen för ligan, och hjärnan bakom de briljanta planerna, står Professor Marcus (Jonas Karlsson). Med sig har han den något feminina karlakarlen Majoren (Johan Rheborg), den korkade boxaren Knocken (Leif Andrée) och den knivtokige italienaren Louis (Shebly Niavarani). När mrs Wilberforce genomskådar deras plan att använda henne som lockbete vid kuppen har kvartetten inget annat val än att försöka tysta tanten. Om nu inte tanten får tyst på dem först… Och vem är egentligen General Gordon?

Så tävlar du
Det finns två datum att välja på, den 12 september och den 15 september.

Den 19 maj är sista tävlingsdag.

Om tävlingsvillkor, PUL och cookies

Etiketter: Ladykillers, Land
gilette.jpg

TÄVLINGEN AVSLUTAD. Vinn exklusivt rakset från Gillette!

Nu har du chansen att vinna Gillettes nya rakhyvel Fusion Proglide Flexball och en rakgel. Land tävlar ut tre rakset till värde av 300 kronor styck.

VINN EN BOK! Karin Nyman med ett original av hennes mammas dagböcker från krigsåren som nu utges i bokform.

TÄVLINGEN AVSLUTAD. Vinn ett exemplar av Astrid Lindgrens dagböcker från andra världskriget!

Land lottar ut tre exemplar av boken Astrid Lindgrens Krigsdagsböcker 1939–1945. Delta i utlottningen!

TÄVLINGEN AVSLUTAD. Instagramtävling! Tävla & vinn med din bästa smoothie

Är du ett smoothiefan? Nu har du chans att vinna produkter med värde upp till 1 195 kronor från Bringwell.

babben

TÄVLINGEN AVSLUTAD. Ny drömchans! Tävla och vinn galabiljetter och en träff med Babben

Gillar du Babben? Är du sugen på en galakväll på Cirkus i Stockholm? Då ska du vara med i Lands tävling där en vinnare får två biljetter (värde 760 kronor) till Vi-galan på Cirkus den 3 maj. I priset ingår även en träff med Babben efter showen.

didriksons2

Tävlingen är avslutad! Vinn lyxig hotellvistelse och spännande vildmarksäventyr

Längtar du efter ett äventyr i vildmarken? Svara rätt på två frågor och du kan vinna fem dygn på Långbergets Sporthotell i Värmland. Dessutom får vinnaren utrustning från Didriksons och Treksta.