didriksons2

Tävlingen är avslutad! Vinn lyxig hotellvistelse och spännande vildmarksäventyr

Längtar du efter ett äventyr i vildmarken? Svara rätt på två frågor och du kan vinna fem dygn på Långbergets Sporthotell i Värmland. Dessutom får vinnaren utrustning från Didriksons och Treksta.

Långberget strax norr om Sysslebäck är kanske för de flesta mest välkänt som ett eldorado för längdskidåkare men det erbjuder också fantastiska möjligheter på sommaren.

Sporthotellet ligger mitt i den värmländska vildmarken med bland annat vandringsleder och fiske- och kanotvatten. Under sommaren arrangeras ett antal ledarledda aktiviteter. Vill du inte bada i någon av sjöarna finns en pool vid hotellet.

I förstapriset ingår övernattning för två personer i dubbelrum under fem nätter, inklusive frukost. Ni får båda en välkomstmiddag. I priset ingår också att ni får delta i en ledarledd älg- eller bäversafari.

Hotellet har sommaröppet 22 juni–27 september. Du väljer själv vilken period som passar bäst!

Vinnarna står själva för resan till och från Långberget, övriga måltider utöver frukost och välkomstmiddag samt drycker. Ni är självklart välkomna att delta i hotellets övriga aktiviteter men betalar för dessa på plats.

Tävla om fantastiska priser från Didriksons och Treksta!

1:a pris. Vistelse på Långbergets Sporthotell fem nätter i dubbelrum med frukost. Välkomstmiddag. Valfri älg- eller bäversafari. Didriksons Graph Jacket och Diod Pants samt Treksta Oslo GTX. Gäller för två personer.

Värde för vildmarkspaketet är 16 770 kronor (8 385 kronor per person).

priset2

2:a pris. Treksta Oslo GTX-kängor.
Värde: 2 700 kronor.

3–6:e pris. Didriksons Graph Jacket.
Värde: 1 500 kronor.

didriksons

Om vinsterna:

Graph är en helt ny vildmarksjacka. Jackan klarar stora nederbördsmängder, har bra andning och är nätfodrad för bästa komfort.

Diod Pants är vattentäta allroundbyxor för ett aktivt vildmarksliv. Både Graph och Diod har fluor­­karbonfri vattenavvisning. Finns i unisexstorlekarna S–XXL och i damstorlekarna 36–44.

Treksta Oslo GTX är marknadens kanske mest innovativa kängor. Nestfitlästen ger en mycket hög komfort och sulans ICE-locksystem ger ett oöverträffat fäste på alla typer av underlag, från snö och is till hala stenar och rötter. Kängorna är helt vattentäta tack vare inbyggt Gore-Tex-membran. Storlekar: 36–46.

Den 28 april är sista tävlingsdag.

Lycka till!

 

Här är alla vinnarna!

1:a pris: Vistelse på Långbergets sporthotell 5 nätter. Didriksons sportkläder och kängor från Treksta. Allt för 2 personer: Tomas Olsson, Lidköping.

2:a pris: Treksta Oslo GTX-
kängor:
J-E Åström, Umeå.

3:e–6:e pris: Didriksons Graph Jacket: Pernilla Johansson,
Jukkasjärvi, Björn Danielsson, Vessigebro, Mikael Pekkari,
Jönköping, Agneta Leek,
Sundsvall.

Grattis!

 

*Om tävlingsvillkor, PUL och cookies

Vill du vara med i alla våra tävlingar?

Följ Land på Facebook, så missar du inget!

gilette.jpg

TÄVLINGEN AVSLUTAD. Vinn exklusivt rakset från Gillette!

Nu har du chansen att vinna Gillettes nya rakhyvel Fusion Proglide Flexball och en rakgel. Land tävlar ut tre rakset till värde av 300 kronor styck.

MB-32172

TÄVLINGEN AVSLUTAD. Tävla om 50 biljetter till showen Ladykillers

Suzanne Reuter, Johan Rheborg, Leif Andrée och Jonas Karlsson. Det är en känd ensamble som medverkar i den roliga föreställningen Ladykillers. 25 vinnare får två biljetter var.

VINN EN BOK! Karin Nyman med ett original av hennes mammas dagböcker från krigsåren som nu utges i bokform.

TÄVLINGEN AVSLUTAD. Vinn ett exemplar av Astrid Lindgrens dagböcker från andra världskriget!

Land lottar ut tre exemplar av boken Astrid Lindgrens Krigsdagsböcker 1939–1945. Delta i utlottningen!

TÄVLINGEN AVSLUTAD. Instagramtävling! Tävla & vinn med din bästa smoothie

Är du ett smoothiefan? Nu har du chans att vinna produkter med värde upp till 1 195 kronor från Bringwell.

babben

TÄVLINGEN AVSLUTAD. Ny drömchans! Tävla och vinn galabiljetter och en träff med Babben

Gillar du Babben? Är du sugen på en galakväll på Cirkus i Stockholm? Då ska du vara med i Lands tävling där en vinnare får två biljetter (värde 760 kronor) till Vi-galan på Cirkus den 3 maj. I priset ingår även en träff med Babben efter showen.