Tonårs- och gravidhormoner under samma tak

Det pågår en krock just nu inne i mitt huvud. Tankar på förlossning, bebisförberedelser och fokus inåt samtidigt som min älskade (och ack så besvärliga) tonåring tvingar mig med sina behov att brottas med helt andra funderingar och grubblerier.

Jag jobbar stenhårt för att var en viktig del i min dotters liv, vid sidan av alla kompisar. Det är ett arbete som kräver sin insats och ibland händer det så mycket i tonårsvärlden att jag känner mig både vilsen och utmattad.

Den känslan förstärks nu när jag är gravid.

Tonårshormoner + gravidhormoner under samma tak = en spännande och utmanande kombo.

Just nu är jag helt svimfärdig av trötthet. Klockan är strax efter 21.00 och jag skulle göra vad som helst för att få krypa ned i sängen, djupt under täcket. Men min stora tjej är påväg hem från gymmet och jag vill inte somna förrän hon är hemma i tryggt förvar, så jag försöker övertala gravidhuvudet att hålla sig vaket ett litet tag till.

Som sällskap har jag en ny bok och lyxgodis.

FullSizeRender[3]

Etiketter: tonårsförälder