VANN DU? Land Dansbands utlottning är klar.

VANN DU? Land Dansbands utlottning är klar.

Vinn ett exemplar av Jennys Saléns nya album!

I dag (8/4) släpper Jennys Saléns sin nya skiva ”För alltid”. Du har chansen att vinna ett exemplar av skivan. Välkommen att delta i Land Dansbands utlottning!

”För alltid” är Jennys Saléns fjärde studioalbum. Skivan har i huvudsak spelats in i Nashville, USA. Möjligheten till att spela in i den amerikanska countrymetropolen kom bland annat via skivbolagets kontakter.

– Pär Winberg på vårt skivbolag är en toppenklippa. Att göra en skiva i Nashville kom ur tanken att vi ville göra något med mer touch av country även om det är dansbandsmusik i botten. Och nu fick vi möjligheten att fylla ut med en massa fantastiska studiomusiker, har Jenny Salén tidigare sagt till Land Dansband.

– Men det var bara Niklas, Janne och Robert som åkte till USA. Det bestämdes att vi skulle lägga på sången hemma i Sverige. Det är jättetråkigt att jag inte fick åka över till Nashville, men jag får i stället sikta på att ge mig själv en sådan resa i 40-årspresent nästa år.

2013 tilldelades Jenny Salén Guldklaven som Årets bästa sångerska. Tidigare hade hon varit nominerad två gånger.

Fyll i och skicka nedanstående formulär och delta i utlottningen av ”För alltid”. Land lottar ut tre exemplar. Sista tävlingsdag är onsdagen den 15 april.

Om tävlingsvillkor, PUL och cookies