Visa respekt för graviditeten

Så där. Då har jag slutat att jobba och det innebär att jag äntligen slipper kämpa emot tröttheten och kan vila när jag vill.

Jag kan förbereda mig aktivt inför förlossningen både mentalt och kanske packa den där förlossningsväskan och skriva förlossningsbrev.

Dessutom så orkar jag med största sannolikhet blogga lite mer.

Ja, det är inte alls likt mig att vara så här tyst. Varken i sociala medier eller i rent fysiskt format. Men det som händer under en graviditet är sällan exakt det som man har tänkt sig. Det enda rätta är att flyta med, låta kroppen och bebisen styra.

Det har varit viktigt för mig att visa respekt för mig själv och graviditeten. Därför har den här bloggen hamnat lite i radioskugga.

Nu sitter jag här hemma. Det är måndag. Jag har en kopp kaffe bredvid mig. Huset är fyllt av flyttkartonger och tvättmaskinen går för fulla muggar med bebiskläder.

I flyttstöket dök min dotters små söta babykläder upp. Visst är de 16 år gamla men det är fina ändå och duger utmärkt till att dryga ut Myrans garderob.

Dessutom verkar det glädja min stora tjej när jag nostalgiskt går igenom de små plaggen och håller upp dem en och en.

Mina stora barn är nästan vuxna men jag tror att de behöver känna att ingen någonsin kan ta deras plats i mitt liv eller hjärta.

16 år gamla och fortfarande fina!

16 år gamla och fortfarande fina!

Etiketter: Återbruk